Thieskes Bloom 2023

Thieskesbloom uitreiking 2023Dit is toch wel een van de lastigere berichten om te schrijven, het gaat namelijk over de uitreiking van de Thieskes Bloom. Deze keer mocht ondergetekende,  tevens beheerder van deze website, deze onderscheiding uit handen van Burgemeester Eric Geurts ontvangen. Sinds 10 jaar genomineerd en dit jaar aan de beurt om deze prachtige waardering te mogen ontvangen.
Natuurlijk viel het wel op dat er best veel familie, vrienden en bekenden aanwezig waren, maar het was ook wel een weertje van jewelste en uiteraard was ik nog links en rechts druk in de weer met de organisatie van Open Monumentendag georganiseerd door Stichting Beschermd Dorpsgezicht Amstenrade, waar ik dan ook toevallig bij ben, gesteund door de Gemeente Beekdaelen.

Ik werd opgeroepen om de onderscheiding in ontvangst te nemen en gelukkig was het warm en roder kon mijn gezicht niet worden. Een zware onderscheiding werd omgehangen en daar stond ik dan een beetje met de mond vol tanden (en wie mij kent, zegt eigenlijk dat kan niet). Een trots gevoel! 

Enorm trots dat ik dit jaar deze prijs in ontvangst mag nemen. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk bedanken voor de felicitaties, uiteraard wel de aanwezigen, maar bij deze mijn dank voor de enorm vele felicitaties welke ik via diverse kanalen mocht ontvangen. 

Er zijn genoeg foto’s gemaakt, maar laten we het maar bij deze ene houden en de rest in het eigen archief bewaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »